open-navfaktor-logo
search
UŽIVO
Posljednji dan ljetnog prijelaznog roka u Evropi
Danas će biti manje uzbuđenja, jer je još početkom mjeseca završen prijelazni rok u Engleskoj   
31.08.2018. u 08:25
get url
text

Ljetni prijelazni rok širom Evrope odbrojava posljednje sate. Prava "ludnica" očekuje nas do ponoći, a šteta je što neće biti poslova u Engleskoj, gdje je prijelazni rok završen 9. augusta.

Također, završen je prijelazni rok i u Italiji, ali je otvoren u Njemačkoj, Španiji i Francuskoj. Prvo se završava u Njemačkoj (18 sati), dok u preostale dvije Lige petice traje do ponoći.

Bit će zanimljivo pratiti i razvoj situacije u Turskoj, gdje je fenerbahče zainteresovan za našeg reprezentativca Edina Višću.

Na portalu Faktor.ba uživo pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci širom Starog kontinenta.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

- Posljednjeg dana prijelaznog roka u HNL-u za NK Osijek je potpisao 20-godišnji Marijan Ćavar. Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine dolazi na jednogodišnju posudbu iz Eintracht Frankfurta, a hrvatski će prvoligaš potom imati mogućnost otkupa njegovog ugovora.

- Bojan Krkić blizu je prelaska iz Stoke Citya u Crvenu zvezdu. Pregovori između dva kluba su u završnoj fazi, a da potpisa bi trebalo doći u narednim satima piše katalonski Sport.

- Dva zvučna imena stigla su u francusku elitu. M Baye Niang bivši član Milana i Torina je potpisao za Rennes, dok je Nacer Chadli iz WBA prešao u Monaco.

- Hatem Ben Arfa karijeru nastavlja u redovima Rennesa, prenose francuski mediji.

- Goncalo Guedes novi je fudbaler Valencije. Ugovor je potpisao do 2024. godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.