open-navfaktor-logo
search
Prekinuli bojkot
Oglasile se Horde zla, ovo je njihova poruka svim navijačima FK Sarajevo
Fudbaleri Sarajeva eliminisani su u prvom pretkolu Konferencijske lige od Torpeda, što je rezultiralo turbulencijama u klubu.
24.07.2023. u 20:32
get url
text

VEZANI TEKST - Ajla Alimanović podnijela ostavku

S trenerom Mirzom Varešanovićem je sporazumno raskinuta saradnja, a direktorica Ajla Alimanović je podnijela odtavku.

To je označilo i povratak Hordi zla na tribine. Podsjetimo, najvatreniji navijači Bordo tima su objavile bojkot domaćih utakmica do odlaska pomenutog dvojica.

- Neopozivom ostavkom sada već bivše direktorice Fudbalskog kluba Sarajevo ispunjen je i drugi uslov za povratak navijačke grupe Horde zla na domaće utakmice voljenog kluba nakon višemjesečnog bojkota.

Razloge bojkota koji je sada i zvanično završen nećemo ponovo pominjati, uz nadu i očekivanje da se nikada više neće ponoviti da se na rukovodećim funkcijama našeg kluba nađu nekompetentne osobe koje svojim javnim nastupima narušavaju ugled i renome kluba i vrijeđaju njegove navijače.

Obzirom da je bojkot, pored odsustva sa domaćih utakmica, podrazumijevao i bojkot članstva u klubu, kao i bojkot fanshopa, ovim putem pozivamo sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo da još koliko večeras putem web stranice kluba, te od sutra odlaskom u fanshop izvrše svoju osnovnu obavezu kao navijača, a to je učlanjenje u klub. Vrijeme je da se trenutna cifra od nešto više od 2.000 članova bar utrostruči!

Naše voljeno Sarajevo igra svoju prvu domaću prvenstvenu utakmicu u nedjelju, 30. jula 2023. godine sa početkom u 20.30 sati. Obaveza svih nas je da, bez obzira koju tribinu pohodili inače, taj dan svi budemo na sjevernoj tribini kako bi proslavili povratak i gromoglasnom podrškom nosili naš tim do prve ovosezonske pobjede!

Nedjelja, 30. 07. u 20.30. Sjeverna tribina Olimpijskog stadiona Koševo čekam te na starom mjestu - tamo gdje ljubav počinje! - poručile su Horde zla.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.