open-navfaktor-logo
search
Tuzlacima obeštećenje
Mehmedović se oprostio od Slobode, pridružit će se saigraču iz mlade reprezentacije BiH?
Eldar Mehmedović, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, oprostio se od tuzlanske Slobode i karijeru će nastaviti u susjednoj Hrvatskoj.
17.07.2023. u 09:56
get url
text

Kako sada stvari stoje, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine potpisat će za zagrebačku Lokomotivu i pridružiti se saigraču iz mladog nacionalnog tima BiH Harunu Kariću.

Od prelaska Mehmedovića u Lokomotivu profitirat će i Sloboda, koja će dobiti određeni iznos obeštećenja.

- Danas je dan kada se opraštam od svog kluba, svoje Slobode. U klubu sam proveo 15 godina, toliko da od kako znam za sebe znam i za Slobodu i nosit ću je sa sobom u mislima i srcu gdje god me zivot i fudbal odveo. Hvala svakom treneru sa kojim sam radio od 2008. godine, kada sam kročio na prvi trening, hvala svim ljudima koji su činili i čine skolu fudbala i FK Sloboda, koji su me učili, usmjeravali, a i vjerovali sve ove godine u mene i bili mi vjetar u leđa.

- Zahvalan sam na tome što sam relativno rano dobio priliku zaigrat za prvi tim i što sam imao priliku biti dio sjajne momčadi. Svojim saigračima i prijateljima, cijelom stručnom timu, i svojoj Slobodi želim svu sreću i što brži povratak među "najbolje". Svaki je rastanak težak, pa tako i ovaj, međutim jedno je sigurno Sloboda će uvijek biti dio mene i njeni uspjesi su i moji uspjesi. Hvala Vam za sve ove godine - poručio je Mehmedović.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eldar Mehmedović (@eldarmehmedovic10)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.