open-navfaktor-logo
search
BURA KOD KOMŠIJA
Krstajić priznao da se pripremao puč u reprezentaciji Srbije
Što se tiče eventualnog neslaganja između selektora i nekih od igrača, Krstajić je mišljenja da ne mora sve da se iznosi u javnost
03.09.2018. u 20:35
get url
text

Mladen Krstajić, Zeničanin koji sa klupe predvodi fudbalsku A reprezentaciju Srbije, danas se prvi put pojavio pred medijima nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Iako je tema bila Liga nacija, Krstajić se “vratio“ na Mundijal, otkrivši jedan zanimljiv detalj.

Fudbaler Luka Milivojević nedavno je ispričao da se tokom SP-a u reprezentaciji Srbije spremao puč od strane nekolicine fudbalera. Krstajićev pomoćnik u reprezentaciji Milan Obradović optužio je upravo Milivojevića i njegovog agenta Ramadanija da su htjeli da naprave taj puč.

- Znam ga kao igrača i kao čovjeka, igrali smo u reprezentaciji i bili cimeri u par navrata. Što se tiče njegovih izjava, to je činjenica i stajem iza toga što je rekao - potvrdio je Krstajić tadašnje riječi Obradovića.

Što se tiče eventualnog neslaganja između selektora i nekih od igrača, Krstajić je mišljenja da ne mora sve da se iznosi u javnost, a dodaje da je spisak znao skoro dvije nedjelje prije nego što ga je javno objavio.

- Slagao sam se sa selektorima i nisam. Nisam htio da kažem nešto u javnosti iz moje pristojnosti. Ne mogu nikome da zabranim šta će da misli i gdje će to da kaže. Spisak sam znao desetog, petnaestog, a objavio sam ga 22. Ako neko ima nešto protiv mene, trebalo je da izađe odmah poslije prvenstva i to i kaže. Ovaj spisak se znao dvije nedelje ranije - kazao je Krstajić, prenose srbijanski mediji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.