open-navfaktor-logo
search
Trener Sloge
Jagodić razočaran: Neka kažnjavaju, ali nisu svi akteri bili na nivou, skup bod, iz čega nađe dva crvena kartona?
Mnogo tenzija vidjeli smo u finišu meča Sloga - Zrinjski 1:1.
02.03.2024. u 18:22
get url
text

VEZANI TEKST - Remi Sloge i Zrinjskog: Kontroverzni sudija Antoni Bandić u centru pažnje

Domaći su nezadovoljnim brojnim sudijskim odluka Antonija Bandića. Da svi akteri današnjeg derbija nisu bili na nivou na kraju meča je kazao i Vlado Jagodić, trener Sloge.

- Žao mi je što je na kraju ovako ispalo. U prvih 20 minuta pokazali smo da smo prilično ravnopravan protivnik sa Zrinjskim. Nismo uspjeli postići gol, imali smo stativu...

Ono čega sam se najviše plašio, i zato sam i rekao, nema veze, ako neko misli da će kažnjavanjem nešto riješiti, ali nisu svi akteri današnje utakmice bili na nivou. Da su bili na nivou svi, bila bi bolja utakmica i ne bi bilo nervoze.

Moji igrači su heroji. Vratili smo se prije nepunih 60 sati iz Posušja. Tamo smo primili gol u 94. minuti, a sada dali u 95. minuti gol. Vratilo nam se, jer pošteno radimo i zaslužili smo to.

Skup je ovo bod. Mi i dalje skupljamo bodove za opstanak u ligi. Ne znam iz čega nađe dva crvena kartona? Od slavlja da Batar bude isključen? Imat ćemo problema u narednim utakmicama, jer stiže i Kup, revanš.

Nedostaju nam tri, četiri boda za siguran opstanak, a onda pokušati... Čuo sam da nema pete ekipe koja se može uključiti u Evropu. Nema veze, mi idemo svojim putem - rekao je Jagodić za Arena Sport TV.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.