open-navfaktor-logo
search
Šef struke Igmana
Ćosić: Nismo zaslužili poraz, smatram da je ovo naša najbolja utakmica
Trener Igmana Dženis Ćosić prekomentarisao je poraz svojih izabranika na Grbavici od Željezničara (1:0) u zaostalom susretu prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine
30.08.2023. u 20:38
get url
text

- Već treća utakmica u kojoj postoje tenzije za Željom. Smatram da je ovo naša najbolja utakmica u prvom dijelu prvenstva. Pokazali smo se u jako dobrom svjetlu. Odigrali smo hrabro i odvažno. Koncentracija je u finišu otpala.

Bez obzira na sve smatram da nismo zaslužili poraz. Čestitke Željezničaru na pobjedI. Igrali smo otvoreno i jedni i drugi. Nemam zamjerki svojim igračima osim deset, 15 minuta u drugom dijelu. Mala nepažnja, primili smo gol, ali čestitam svojim igračima. Imamo poprilično iskusnu ekipu, ali plan i cilj je da se održimo u stabilnom dijelu sezone 6, 7, 8 mjesto.

Uz to želimo afirmisati nekoliko mlađih igrača. Radit ćemo na tome i pomalo uvodimo te stvari. Prvo poluvrijeme smo stajali odlično. Drugo poluvrijeme nije bilo odstupanje, nego individualno smo odstupali. Kada je Željo zaigrao sa tri napadača pravio nam je probleme. Sa izmjenama smo uspjeli stabilizirati - poručio je Ćosić.

Za Igman je ovo bio drugi ovosezonski poraz, a tim iz Konjica ima i tri pobjede.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.