open-navfaktor-logo
search
Žestoka poruka
Buran početak: Robert Prosinečki zakuhao sa navijačima koji u reprezentaciji ne žele izdajnika
Robert Prosinečki, nekadašnji reprezentativac Hrvatske, koji je sjedio i na klupi Zmajeva, početkom februara preuzeo je selekciju Crne Gore, a već je stigao da "zarati" sa navijačima.
14.02.2024. u 13:39
get url
text

Žuti je najavio da bi u reprezentaciju mogao vratiti Marka Ivanića, napadača Crvene zvezde, koji je posljednju utakmicu za Crnu Goru odigrao krajem marta 2019. godine.

Ivanić je nakon toga sa Filipom Stojkovićem odbio igrati protiv Kosova, te je izgubio status reprezentativca.

- Zvezda je moj klub i naravno da pratim sve što se tamo događa. Ivanić je godinama lider ekipe i nema sumnje da bi nam takav igrač značio u reprezentaciji - rekao je Prosinečki za RTCG.

Na Instagramu, na navijačkom profilu navijača reprezentacije Crne Gore, objavljena je reakcija na glasine o povratku Ivanića.

- Povodom glasina koje su se danas pojavile u pojedinim medijima nakon izjave selektora Prosinečkog oko eventualnog povratka Ivanića u našu reprezentaciju dužnost nam je da javno iskažemo svoj stav.

Do sada se nijednom selektoru nismo miješali u odluke, sadašnji selektor ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa povratka u reprezentaciju nema!

Svako odgovara za svoje odluke, a naš stav je jasan: izdajnik jednom, izdajnik za vazda - piše na stranici navijača Ultra CrnaGora.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ultra Crna Gora (@ultracrna_gora)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.