open-navfaktor-logo
search
Oporavlja se
Breogan objavio odlične vijesti za Džanana Musu
Španski klub Breogan objavio je danas nove dobre vijesti o košarkaškom reprezentativcu Bosne i Hercegovine Džananu Musi, koji je u noći sa četvrtka na petak hitno operisan zbog frakture dušnika.
16.04.2022. u 14:46
get url
text

- Džanan Musa sjajno napreduje u svom oporavku i trenutno mu je najbitniji odmor - saopćili su iz španskog kluba nove vijesti o svome igraču.

VEZANI TEKST - Džanan Musa iz bolnice poručio: Elhamdulillah, vratit ću se jači!

Operacija je prošla u najboljem redu, ali sezona je za 22-godišnjeg bh. košarkaša završena i on neće pomoći svom timu u borbi za doigravanje.

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine u četvrtak navečer je igrao utakmicu protiv Manrese (postigao 18 poena i imao devet skokova). Tokom meča dobio je težak udarac koji je uzrokovao frakturu dušnika.

Odmah je završio u bolnici, na operacionom stolu, a njegov klub je potom saopćio da je operacija prošla dobro, te da Musa nije životno ugrožen.

Bh. reprezentativac sinoć se oglasio putem svog Twitter profila gdje je također napisao da je operacija prošla dobro, te da će se vratiti još jači.

 - Nikad ne prestani da se smiješ! Elhamdulillah!

Hvala svima na porukama, operacija je prošla dobro i vratit ću se jači! Volim vas sve - napisao je Musa.

Bh. košarkaš je najbolji strijelac lige s 20 poena u prosjeku, ali i vodeći u poretku za najkorisnijeg igrača najjače evropske lige.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.