open-navfaktor-logo
search
Zbog rezultata
"Bit će plaća, bit će premija": Fudbaleri Slobode dobili što su tražili
Fudbaleri Slobode igraju u odličnoj formi i nanizali su deset pobjeda u svim takmičenjima.
03.10.2023. u 18:33
get url
text

VEZANI TEKST - Predsjednik Slobode poslije najveće ovosezonske pobjede ušao u svlačionicu, a onda je nastao lom...
 

Sloboda nema vremena za predah jer već za vikend slijedi utakmica u Goraždu, koje ove sezone predvođeno trenerom Admirom Adžemom igra izuzetno dobro.

Današnji trening Slobode, kako je objavljeno iz kluba, posjetio je predsjednik Crveno-crnih Senad Mujkanović i igračima uručio zaslužene premije.

- Bit će plaća, bit će premija - pjevali su igrači Slobode u svlačionici nakon eliminacije Želje u šesnaestini finala Kupa BiH, a sada su dobili što su tražili.

- Rad, trudi i zalaganje koje dominira u proteklim mjesecima među fudbalerima i uposlenicima Slobode zaokružen je sjajnim nizom FK Sloboda koji u deset utakmica ima upisano deset pobjeda što je impozantno dostignuće koje je predsjednik Mujkanović prepoznao te je danas igračima uručio zaslužene premije. Ovakav gest sigurno je dodatni motiv da se nastavi raditi jačim intenzitetom kako bi se nastavio korak ka konačnom cilju, a to je ekspresan povratak u Premijer ligu BiH kako je predsjednik Mujkanović naglasio na početku sezone - saopćeno je iz Slobode.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.