open-navfaktor-logo
search
Milići
Uhapšen 19-godišnjak: Povrijeđenog druga ostavio na mjestu nesreće i pobjegao vozilom
Policajci PS Milići su na mjestu događaja zatekli povrijeđenog 19-godišnjaka i prevezli ga u Dom zdravlja Milići, odakle je dalje prebačen u zvorničku bolnicu na zbrinjavanje
06.05.2019. u 09:34
get url
text

Policajci iz Milića uhapsili su jučer 19-godišnjeg B. B. iz tog mjesta, zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je teško povrijeđen mladić, te da je pobjegao s mjesta događaja.

On se sumnjiči da je oko 3.30 sati u Milićima učestvovao u saobraćajnoj nesreći, gdje je upravljajući automobilom "fiat" sletio s ceste. Tom prilikom, 19-godišnjak koji se nalazio u "fiatu" je teško povrijeđen. Kako nezvanično saznajemo, B. B. ga je tu ostavio povrijeđenog i pobjegao prije dolaska policije. 

Policajci PS Milići su na mjestu događaja zatekli povrijeđenog 19-godišnjaka i prevezli ga u Dom zdravlja Milići, odakle je dalje prebačen u zvorničku bolnicu na zbrinjavanje. 

Radeći na terenu, policajci su pronašli i uhapsili B. B., a na teret mu se stavljaju krivična djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći.

O svemu je obaviješten i dežurni tužilac, a uviđaj na mjestu događaja obavili su policajci PS Milići.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.