open-navfaktor-logo
search
Potvrđeno
U Trebinju pucano na grupu navijača Crvene zvezde, policija traga za dvije osobe
Trebinjska policija traga za osobama čiji su inicijali V. A. i S. Ž. iz tog grada, nakon što je S. Ž. ispalio hitac iz vatrenog oružja prema grupi navijača u Starom gradu u Trebinju, a čemu je prethodio verbalni sukob navijačkih grupa, rekao je Srni glasnogovornik trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva Srđan Vukanović.
27.07.2023. u 22:53
get url
text

Vukanović je naveo da se V. A. i S. Ž. sumnjiče za krivična djela teška tjelesna povreda i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija. On je naveo da je riječ o navijačkom obračunu koji se dogodio sinoć oko 20 sati.

Vukanović je naveo da je u naselju Mokri Dolovi V. A., koji je navijač Partizana, nasrnuo na osobu čiji su inicijali P. D. i nanio mu povrede glave tvrdim predmetom. Povrijeđeni je smješten u Opću bolnicu Trebinju.

Prema Vukanovićevim riječima, nakon toga su se navijači Crvene zvezde okupili kod ugostiteljskog objekta u Starom gradu u Trebinju gdje je došlo do verbalnog okršaja, a S. Ž. je ispalio i hitac iz vatrenog oružja u pravcu grupe navijača.

- Metak je pogodio u automobil u prolazu i nije povrijeđen niko od prisutnih - naveo je Vukanović.

On je dodao da se V. A., za kojim se traga, sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih povreda, odnosno krivično djelo teška tjelesna povreda, a S. Ž. za krivična djela izazivanje opće opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Uviđaj je obavljen na mjestu događaja, a policiji je naloženo da izvrše druge radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.