open-navfaktor-logo
search
Potvđeno u MUP-u
Sudar tri automobila u Par Selu kod Tuzle: Povrijeđeno šest osoba, od toga dvoje teško
U tuzlanskom naselju Orašje, na području Par Sela, sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je u tri automobila povrijeđeno šest osoba, od kojih dvoje teže.
27.09.2023. u 09:25
get url
text
Nesreća u Par Selu
Nesreća u Par Selu

- Na regionalnom putu R-470, oko 22.30 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali vozilo "golf V" kojim je upravljao E. B. (19) iz Tuzle, vozilo "golf VI" kojim je upravljala S. K. (40) iz Tuzle i vozilo "VW touran" kojim je upravljao N.K. (43) iz Tuzle. Na mjesto nesreće izašli su policijski službenici Policijske uprave Tuzla, pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Tuzla i ekipe Službe hitne pomoći Doma zdravlja Tuzla - saopćeno je iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Iz policije su saopćili da je osmogodišnja saputnica iz "golfa VI" zadobila teške tjelesne povrede konstatovane od ljekara Univezitetskog kliničkog centra (UKC) Tuzla, gdje je zadržana na daljem liječenju. Teško je povrijeđen i saputnik iz "golfa V" I. B. (19) iz Tuzle, dok su S. K., E. B., 13-godišnja saputnica iz "golfa VI", saputnik iz "golfa V" H. B. (19) zadobili lake tjelesne povrede konstatovane od ljekara UKC-a Tuzla.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona. Potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici Policijske stanice Zapad i Odjela kriminalističke policije PU Tuzla.

{$galerijaFotografija}

par-selo-nesreca.jpg
1 od 7
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.