open-navfaktor-logo
search
Centar i Ilidža
Policijska potjera: Razbojnici u Sarajevu opljačkali kladionicu Premier i Lutriju BiH
Jučer u 14,32 sati, obaviještena je Druga PU da su u ulici Hakije Kulenovića, općina Centar Sarajevo, dva maskirana razbojnika opljačkala uposlenicu Lutrije BiH. 
15.01.2021. u 09:38
get url
text

Tom prilikom ukrali su određenu sumu novca, a zatim se udaljili u nepoznatom pravcu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

Sinoć u 20,45 sati, obaviještena je Peta PU da je u ulici Hrasnička cesta, općina Ilidža, maskirani razbojnik opljačkao uposlenicu u sportskoj kladionici Premier.

Razbojnik je uz prijetnju nožem, ukrao određenu sumu novca, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku počinioca.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.