open-navfaktor-logo
search
Pretresi
MUP RS-a proveo akciju na Sokocu nakon ubistva Milinkovića
Na području Sokoca MUP RS-a je sinoć proveo akciju usmjerenu na više osoba koje se dovode u vezu sa kriminalnim aktivnostima.
11.06.2023. u 08:13
get url
text

VEZANI TEKST - Objavljen snimak pucnjave na Sokocu, ubijeni ranije prijavljen da je s Elezom i Zvicerom pokušao raznijeti Orasa

Pretresano je više lokacija, piše Srna.

Akcija je, kako se navodi, uslijedila nakon pucnjave koja se u srijedu dogodila u centru grada, kada je u obračunu ubijen Miroslav Milinković zvani Bato, te ranjen Stefan Delić, koji je i osumnjičen za Milinkovićevo ubistvo.

Zbog ovog ubistva uhapšene su dvije osobe, a kako je to nezvanično potvrđeno, riječ je o Stefanu Deliću, koji je prilikom razmjene vatre s Milinkovićem ranjen, te Saši Karadžiću, koji važi za desnu ruku Ognjena Orašanina Orasa, koji važi kao osoba bliska suprotstavljenom "škaljarskom klanu".

Orašanin je trenutno u bjekstvu nakon što je izbjegao hapšenje u akciji "Šakal" koja je provedena na Sokocu krajem prošle godine. Svi akteri obračuna u srijedu višestruki su povratnici u krivičnim djelima i kao takvi prolaze kroz službene policijske evidencije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.