open-navfaktor-logo
search
Mobilna telefonija
MTEL: Važno obavještenje za sve naše ljude koji žive u Njemačkoj!
U ovom ubrzanom vremenu, svi želimo da nam život bude što jednostavniji. Konačno, uz svoj mobilni telefon možete mijenjati vremenske zone, kontinente i kulture, a da pritom ne morate mijenjati mobilnu karticu!
12.03.2024. u 12:44
get url
text
U Njemačkoj možete kupiti mobilnu karticu koja vam pruža sve pogodnosti kao i korisnicima drugih njemačkih operatera, ali i dodatne beneficije kada posjetite svoj rodni kraj ili otputujete na odmor u neku zemlju izvan EU. Prelaskom na MTEL Germany mobilnu mrežu, ne mijenjate svoj postojeći broj i nemate roming ni u zemljama EU, Švicarskoj, Velikoj Britaniji, niti u zemljama bivše Jugoslavije.
Minhen
FOTO: MTEL GERMANY
Imate besplatne razgovore unutar MTEL zone. To znači da kada dođete u Bosnu i Hercegovinu, vaš telefon se automatski povezuje na m:tel mrežu, te možete besplatno razgovarati sa svim korisnicima koji su u toj mreži, dok vam se pozivi prema drugim mrežama naplaćuju po regularnim cijenama bez rominga. Ako imate prijatelje ili porodicu u Srbiji koji koriste mts mrežu, možete ih zvati neograničeno, pozivi su besplatni kako prema mobilnim, tako i prema fiksnim telefonima.
Ako putujete u Tursku, Albaniju, Egipat, Izrael ili Indiju nalazite se u Friendly zoni MTEL mreže, što znači da za te zemlje imate dovoljno, unutar svog postojećeg paketa, dok su vam istovremeno svi dolazni pozivi besplatni.
Uz MTEL Germany karticu, zaštićeni ste od svih neželjenih sadržaja i zloupotreba na internetu.
Osim toga, MTEL Germany nudi i najbolji TV program s vaših prostora!
Dodatne informacije možete pronaći na web stranici www.mtelgermany.de ili putem telefona +4915 310 310 310.
Postanite dio MTEL porodice koja broji više od pola miliona zadovoljnih korisnika. Uživajte u jedinstvenom iskustvu i njemačkom kvalitetu MTEL Germany mobilne kartice.
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.