open-navfaktor-logo
search
Spojeni povjerenjem
ASA CENTRAL osiguranje opremilo prvačiće i omogućilo slobodan dan roditeljima
#SpojeniPovjerenjem s uposlenicima i cijelom zajednicom.
04.09.2023. u 19:15
get url
text

Polazak u školu najuzbudljivije je razdoblje za najmlađe, ali i naizazovnije. Nova prijateljstva i neotkriveni svijet znanja, ulaznica su u svijet odraslih, a put do škole i povratak kući linija opreza kojom mališani svakodnevno koračaju.

Povodom prvog dana škole, u ASA CENTRAL osiguranju opremili su prvačiće uposlenika s torbom, pernicom i edukativnom bojankom "Mala škola sigurnosti" za potpuno siguran polazak u školu, a uposlenicima Društva, roditeljima prvačića, omogućili slobodan dan i pružili podršku u novoj stranici života njihove djece.

{$galerijaFotografija}

U edukativnoj online bojanki "Mala škola sigurnosti" kroz "Pjesmicu prvačićima" napisana je poruka za sretan prvi dan škole, na zabavan način kroz "Bojanku" želi se educirati prvačiće o najvažnijim saobraćajnim znakovima na putu do škole i sigurnom povratku kući i kroz "Deset zlatnih savjeta za sigurnost u saobraćaju" omogućiti da se djeca uvijek osjećaju sigurno i zaštićeno tokom školovanja te razvijaju svijest o sigurnosti u saobraćaju.

- Opremanjem prvačića uposlenika ASA CENTRAL osiguranja želimo s našim uposlenicima nastaviti graditi tim #SpojeniPovjerenjem temeljen na vrijednostima kao što su osjećaj pripadnosti organizaciji i međusobno poštivanje, a edukativnom bojankom "Mala škola sigurnosti" naglasiti koliko je važno razgovarati s djecom o sigurnosti dok odrastaju te nastaviti zajedno kreirati sigurno okruženje za cijelu zajednicu - naveli su iz Uprave ASA CENTRAL osiguranja.

Siguran polazak u školu želi vam ASA CENTRAL osiguranje!

ASA CENTRAL edukativnu online bojanku "Mala škola sigurnosti" preuzmite na linkovima:

Online bojanka_Mala škola sigurnosti_ba

Online bojanka_Mala škola sigurnosti_ba

IMG_4673.JPG
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.