open-navfaktor-logo
search
"Mogla pasti mrtva glava"
Oglasili se iz FK Iskra, čiji su igrači sinoć napadnuti u Stocu: Skandalozno, divljački, kukavički...
Mladići su jučer odigrali utakmicu protiv Lokomotive i ostali na iftaru, da bi poslije gledali utakmicu između Veleža i Borca
AUTOR: Ator: Faktor
08.04.2024. u 10:46
get url
text
Nakon brutalnog napada na četvericu mladića u mjestu Masline kod Stoca, koje su sinoć 10 minuta nakon ponoći napali i pretukli pripadnici "Ultrasa", oglasili su se iz FK Iskra Stolac, čija trojica fudbalera su napadnuti, kao i maloljetnik koji je bio s njima.
Kako su naveli, mladići su jučer odigrali utakmicu protiv Lokomotive i ostali na iftaru, da bi poslije gledali utakmicu između Veleža i Borca.
Nakon utakmice krenuli su kući, ne sluteći šta će ih zadesiti.
- U mjestu Masline presrela su ih četiri vozila u kojima su bili "Ultrasi", navijači Zrinjskog, te ih divljački udarali svim i svačim, nanijeli im povrede i polomili vozilo. U vozilu su se nalazila tri igrača Iskre i jedan maloljetnik koji su prevezeni u bolnicu Južni logor. Moglo se svašta desiti i da padne ne daj Bože mrtva glava - naveli su iz Iskre.
Apelovali su na nadležne da što prije pronađu počinice ovog divljačkog i kukavičkog djela i najstrožije ih kazne.
- Našim zlatnim momcima želimo brz oporavak i sve najbolje i hvala vam na jučerašnjoj igri i pobjedi koja je u drugom planu - naveli su iz Iskre.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.