open-navfaktor-logo
search
Da smo vas se bojali
Okerić o optužbama SBiH i SDA: Udbaške metode, pljuvanje i blaćenje, malo istine i mnogo, mnogo laži
Nakon optužbi Stranke za BiH i SDA za sumnjivu dodjelu 200.000 maraka iz budžeta Kantona Sarajeva organizacijama koje vode kadrovi Naroda i pravde, na Facebook profilu oglasio se i Elvedin Okerić, predsjedavajući Skupštine KS, koji je i direktno prozvan.
21.10.2023. u 12:08
get url
text

VEZANI TEKST - Stranka za BiH traži ostavku Okerića zbog raspodjele 200.000 KM, SDA: Hoće li biti spektakularnih hapšenja

- Laž ostaje samo laž i ništa više, napisao je Okerić i dodao:

- Smutljivci i nekonstruktivna opozicija u nedostatku vizije kako biti koristan dio društva, nastavljaju sa udbaškim metodama, pljuvanjem i blaćenjem pojedinaca mješajući malo istine i mnogo, mnogo laži.

Za čast i ugled ne postoji kalkulator koji će me ubijediti da se ne isplati boriti i istina govoriti. Hvala im na poklanjanju svojih dobrih djela. Da smo vas se bojali, ostali bi robovi ovisničkog sistema koji ste godinama uspostavljali.

Kao i do sad samo argumentima - zaključio je Okerić u svom Facebook statusu.

Stranka za BiH i SDA u saopćenjima za javnost prozvali su Okerića za sumnjivu dodjelu 200.000 maraka iz budžeta organizacijama čiji su osnivači kadrovi njegove stranke, Naroda i pravde. Okerić u svom odgovoru nije pojasnio da li je i gdje je eventualno otišao taj novac.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.