open-navfaktor-logo
search
Društvene mreže
Kapidžić žestoko udario: Mesihović i Vranić su razmažena, bezobrazna i umišljena djeca prijeratnih funkcionera
Bivši ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo Faruk Kapidžić, poznat je po žestokim udaranjima i prozivanjima na društvenim mrežama. 
22.08.2021. u 22:06
get url
text

U svom posljednjem oglašavanju prozvao je bivšeg i aktuelnog ministra zdravstva u Vladi Kantona Sarajevo Rusmira Mesihovića i Harisa Vranića. 

- Nakon 18 mjeseci "rata" sa virusom, imali smo dvije Vlade i dva ministra zdravstva u Kantonu Sarajevo. I prvi i drugi ministar su razmažena, bezobrazna i umišljena djeca prijeratnih funkcionera. Prvi ministar je, nakon 5 mjeseci, pobjegao sa mjesta ministra i ostavio čitavu Vladu da se bori kako zna i umije sa nepoznatim neprijateljem sa kojim cijeli svijet ne može da se izbori.

Drugi ministar je, isto tako nakon 5 mjeseci, omogućio novoj Vladi "kućnu dostavu" Pfizer vakcina dok su redovi onkoloških pacijenata na Zetri bili na +38 stepeni. Prva Vlada se borila da umanji problem koji je izazvao onaj što je sjedio Titu u krilu i kao nagradu dobila naziv "horor" Vlada te je zbog toga i srušena potpisom još jednog razmaženog djeteta prijeratnog funkcionera.

Druga Vlada je sva sretna krišom naručila kućnu dostavu i vakcinisala se u svojim kabinetima te građanima poslije mjesec i kusur dana rekla: "Šta se stoko bunite, šta bi se desilo da uđemo u četvrti talas, a da Vlada nema kvorum?".

Nisam siguran ko je od ove dvojice razmaženih ministara napravio užasniju i goru stvar prema građanima ali znam da je prva Vlada dala sve od sebe da nadomjesti nedostatak ministra a druga Vlada je takođe dala sve od sebe ali da bude saučesnik u užasu koji su priredili svojim građanima.
Kako god, vrijeme razmažene "Bogom date" djece prijeratnih funkcionera polako prolazi. Ono što zabrinjava je vrijeme koje tek dolazi, vrijeme pojedine razmažene "Bogom date" djece poslijeratnih funkcionera - napisao je Kapidžić. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.