open-navfaktor-logo
search
Lokalni izbori
Dodik poručio danas iz Banja Luke: Imam osjećaj da smo već pobijedili
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas, govoreći o predstojećim lokalnim izborima i očekivanjima ove partije, da ima osjećaj da su već pobijedili.
28.06.2020. u 20:13
get url
text

Dodik je čestitao svim potpisinicima Vidovdanske koalicije u Banja Luci, rekavši da dugovječnost kolacija na entitetskom nivou pokazuje da će raditi zajedno kako bi ostvarili najbolje rezultate.

- Igor Radojičić zaslužuje mandat, jednako tako Banja Luka zaslužuje Igora Radojičića, ozbiljnog političara koji se bavi ozbiljnim poslovima i koji je pokazao sposobnost da okupi različite političke partije i Banjaluku oko jedinstvenih ciljeva a to je još bolji i sređeniji grad - istakao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Igor Radojičić potpisao je danas sa predsjednicima gradskih odbora devet političkih partija koalicioni sporazum o međusobnoj saradnji na predstojećim lokalnim izborima.

Radojičić je potpisao sporazum sa predsjednicima gradskih odbora DEMOS-a, NDP-a, DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, SPS-a, Partije ujedinjenih penzionera, Poligraf-a i Prve Srpske demokratske stranke.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.