open-navfaktor-logo
search
Veselje u fabrici
Dernečilo se i u Bijeljini: Lokalni moćnici ne mare za mjere zabrane
I vlastodršci u Bijeljini prethodnih dana nisu marili za propisane mjere zabrane zbog sprečavanja širenja koronavirusa.
05.05.2020. u 19:44
get url
text

Kako je objavio BNTV, dernečili su ne poštujući mjere zabrane okupljanja i mjere zaštite koje podrazumijevaju nošenje rukavica i maski. Sve ovo događalo se na lokaciji pored nove zgrade zatvora kod fabrike Elvako u Bijeljini.

Ni lokalnim moćnicima nije smetalo što je na snazi zabrana okupljanja zbog pandemije virusa korona. Na fešti je bilo veselo, pilo se i jelo, a i raspoloženje je bilo na nivou.

- Šta je bio povod i u čiju čast se pilo ne znamo, ali znamo da su se tu našli moćnici iz gradskih struktura vlasti i njima bliski ljudi - objavio je BNTV.

Među njima, kako navode, bili su predsjednik gradske Skupštine Slaviša Marković (PDP), direktor zatvora Milenko Gajić (SNSD), Milenko Vičanović (PDP), Slaviša Cacanović, donedavni direktor AD "Grad"...

Fotografije su nastale u pogonu proizvodnje stolarije u Bijeljini koja je skoro pokrenuta. Druženje uz hranu i piće, bez poštovanja mjera okupljanja i distance, bez maski i rukavica je održano u popodnevnim satima za vrijeme stroge zabrane okupljanja i u jeku pandemije korona virusa.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.