open-navfaktor-logo
search
Stavio tačku na slučaj
Brzović: Svi pa i Ružnić vidjeli samo psovke, a ja sam pisao o kriminalu i drvnoj mafiji
Bišćanin Bruno Brzović, kojeg je policija kaznila novčano zbog pisanja o premijeru USK Mustafi Ružniću na Facebooku oglasio se zahvaljujući svima koji su mu pružili podršku, te kako bi, kako kaže, stavio tačku na ovaj slučaj. 
19.08.2022. u 22:30
get url
text

VEZANI TEKST - Pisao na FB o "kriminalu Ružnića i A-SDA", policija mu zakucala na vrata: Brzović mora platiti 300 KM kazne

- Sve što sam napisao ne kajem se i otići ću odležati u zatvor kaznu. Zna Bruno Brzović da je ispao obični provincijski papak sa psovkama, ne trebate mi to pisati, ali sam 1.000 puta kulturno pisao i nije bilo reakcije na kriminal koji sprovodi stranka A-SDA -NES u cijelom USK, a posebno Bihaću i Šumama USK. Fokus mog pisanja je bio pelet i drvna masa na grijanje, a ne psovke, ali vidim da mnogi ne razumiju poentu pisanja, pa kao i mustafa ružnić (nije pravopisna greška) stavljaju poentu samo na psovke. Prijetnji nikakvih nije bilo čak ni u komunikaciji MSN sa mustafom ružnićem - poručio je Brzović. 

Ovaj nagrađivani oficir Petog korpusa Armije RBiH, kaže da nije član nijedne stranke, niti će to biti, te da se bori za običnog čovjeka. 

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.