open-navfaktor-logo
search
Manikura
Cvijeće, voće, jarki tonovi: Proljetni trendovi za neodoljive nokte
Bez obzira na to jeste li ljubitelj suptilnih nijansi ili dramatičnih detalja, ovi trendovi osigurat će da vaši nokti budu u skladu sa duhom proljeća
Faktor
03.04.2024. u 11:36
get url
text
Proljeće je pravo vrijeme za eksperimentiranje
Proljeće je pravo vrijeme za eksperimentiranje
Proljeće je pravo vrijeme za eksperimentiranje s bojama, uzorcima i teksturama na noktima, a trendovi za ovu sezonu donose raznolikost i kreativnost.
Bez obzira jeste li ljubitelj suptilnih nijansi ili dramatičnih detalja, ovi trendovi osigurat će da vaši nokti budu u skladu sa duhom proljeća.
Evo nekoliko ideja:
Jarke boje s floralnim dezenom
Prema Ripeu, pretraživanja za "jarke floralne nokte" porasla su za 250 posto iz godine u godinu. Dakle, uprkos tome što su klasik, ostaju popularni kao i uvijek. Zapravo, oni su najtraženija manikura ove sezone.
Nude hrom
Pretrage za "nude hromirani nokti" zabilježile su porast od 156 posto. Dakle, iako ćemo vidjeti svijetle i pastelne hrom boje koji postaju sve popularnije, neutralne manikure s hrom detaljem i dalje su vječni favorit.
Jagode
Predviđa se da će se popularni pokret "strawberry girl" prošlog ljeta pouzdano vratiti i već su se pretraživanja za "strawberry nails" povećala za 140 posto. Ovog proljeća, osim kultne crvene manikure, vidjet ćemo i detalje nacrtanih jagoda.
Žuti francuski vrhovi
Šareni french vrhovi glavni su oslonac za proljetnu umjetnost noktiju, ali najpopularnija nijansa ove sezone je žuta. Svijetla nijansa imala je 133 posto više pretraživanja iz godine u godinu za zabavnim, svježim i poletnim pogledom na klasičnu francusku manikuru.
Maslinasto zelena
Maslinasti nokti započeli su kao neobična nijansa, ali je polako pridobila sve više fanova i ove je godine generirala 125 posto više pretraživanja nego prošle. Sviđa nam se što je podjednako neobičan i sofisticiran za nekonvencionalnu manikuru koja je malo nepredvidljivija.
Cvjetni nokti
Ovaj klasični trend noktiju vraća se iz godine u godinu i lako je vidjeti zašto. Pastelne nijanse za cvjetne nokte su u trendu, stoga se odlučite za limun, pastelno plavu, ružičastu i ljubičastu. Sve što trebate je alat za tačkanje kako biste stvorili izgled.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.