open-navfaktor-logo
search
Zakazala administracija
Znaju li u FSBiH gdje se igra utakmica Borac - Krupa?
U Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine često se znaju busati u prsa da su prvaci u svemu kada je sport u našoj zemlji u pitanju.
07.05.2021. u 12:18
get url
text

Posebno se to odnosi na administraciju predvođenu generalnim sekretarom Adnanom Džemidžićem. Međutim, nerijetko smo svjedoci početničkih grešaka koje nisu svojstvene ni kantonalnim savezima, a kamoli "prvacima", kako sebi znaju tepati u bh. kući fudbala.

Sjećamo se da je dugo vremena na stranici FSBiH "stajao" logo bivšeg sponzora PLBiH, kojem je ranije istekao ugovor, a nije poznato da li je zbog ovog "previda" Savez "platio penale".

Ovaj puta propust nije tako strašan, ali "bode u oči". U FSBiH u istom dokumentu pišu dva različita mjesta odigravanja utakmice 29. kola PLBiH između Borca i Krupe.

U slici na internet stranici FSBiH, kojoj su naglašeni datum, satnica i TV prijenos, piše da se ovaj susret igra u Banjoj Luci.

Međutim, "ako se spustite malo niže", u tekstu, u kojem su najavljena i službena lice, piše da se meč igra u Krupi na Vrbasu. Znaju li u FSBiH gdje će meč biti odigran?

Ranijim rasporedom utvrđeno je da je domaćin Borac u Banjoj Luci. Možda se nešto promijenilo u međuvremenu, a "prvaci" nisu pojasnili... Na kraju, ljudski je priznati grešku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.