open-navfaktor-logo
search
Skromna lista kanala
Zmajevi na TV ekranima: Ko prenosi utakmicu Finska - BiH
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras (20.45 sati) u Helsinkiju otvara kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.
24.03.2021. u 09:50
get url
text

VEZANI TEKST - Zmajevi iz Helsinkija kreću u pohod na Mundijal u Kataru

Zmajevi će odmjeriti snage sa Finskom, što će ujedno biti i debi novog selektora našeg tima Ivayla Peteva.

Kao i u većini zemalja, zbog koronavirusa, na tribinama neće biti navijača, ali je osiguran TV prijenos iz Helsinkija. Ipak, ni svi građani naše zemlje opet neće moći gledati Zmajeve, jer ekskluzivna prava za BiH ima Nova BH (kanal s nacionalnom pokrivenošću).

Problem je što ovaj TV kanal od 16. januara 2020. godine nije u programskoj šemi kablovskih operatera BH Telecoma (Moja TV) i m:tela (kao i kompanija u njegovom vlasništvu - Logosoft, Blicnet, Telrad net i Elta kabel).

Za one koji su korisnici pomenutih kablovskih operatera jedna od opcija za gledanje Zmajeva je ta da kupe običnu antenu i pokušaju "uhvatiti" signal zemaljske mreže.

Ovo su svi kanali na kojima se može gledati utakmica Finska - BiH: beIN Connect MENA, beIN Sports MENA 7 HD, beIN Sports MENA Xtra 2 HD, C More Streaming Sweden, Cosmote Sport 8 HD, DAZN Deutsch, ESPN+ USA, L'Équipe TV Online, Nova BH HD, Sky Sports *RED button, SportKlub 3 (Slovenija), TV2sumo.no, V Sport Jalkapallo HD i ViaPlay (Finska) / HD.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.