open-navfaktor-logo
search
Posjeta predsjednika FSBiH
Zeljković: Imamo puno povjerenje u ove igrače, pokazali su da nisu zaboravili igrati fudbal
Uoči večerašnjeg treninga A reprezentacije Bosne i Hercegovine u Zenici igrače i stručni štab je posjetio predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković sa kojim je kratko razgovarao.
13.06.2022. u 21:20
get url
text

Predstavnike medija je zanimalo šta je to predsjednik rekao igračima, nakon čega im se Zeljković obratio i između ostalog rekao:

- Održali smo kratki sastanak sa igračima i stručnim štabom pred sutrašnju utakmicu. Osvrnuli smo se na rezultate u prethodnim utakmicama gdje smo osvojili pet bodova i na prvom smo mjestu u grupi. Sa tog aspekta sutrašnja utakmica nam puno znači jer nas može približiti našem cilju, a to je u konačnici plasman na Evropsko prvenstvo. To je ono čemu svi težimo i vjerujemo da možemo da ga ostvarimo - rekao je Zeljković i nastavio:

- Imamo puno povjerenje u ove igrače koji su pokazali da nisu zaboravili igrati fudbal, uprkos tome što se pokušala napraviti takva atmosfera. Bili smo svi iznad toga i nismo podlegli pritisku, prije svih igrači. Svi mi imamo veliku želju da odemo na Evropsko prvenstvo, a prvo mjesto nam obezbjeđuje polju poziciju u žrijebu kvalifikacija za Euro, što bi nam olakšalo posao - zaključio je Zeljković.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.