Nepravomoćna presuda

Za ubistvo u Travniku Sanja Đonlić osuđena na 13 godina zatvora

Objavljeno: 04.11.2019. u 19:54

U presudi je, između ostalog, navedeno da je Sanja Đonlić 13. januara ove godine, u ugostiteljskom objektu "Astor" u Travniku, u kojem je bila uposlena, tokom svađe, prepirke i međusobnog guranja Husi Tahiroviću snažno zarila nož u predio lijevog prsnog koša, nakon čega je napustila objekat

Đonlić je produžen pritvor do upućivanja na izdržavanje izrečene kazne

Kantonalni sud u Novom Travniku izrekao je danas nepravomoćnu presudu kojom je Sanji Đonlić izrekao 13 godina zatvora zbog ubistva Huse Tahirovića.

U presudi je, između ostalog, navedeno da je Sanja Đonlić 13. januara ove godine, u ugostiteljskom objektu "Astor" u Travniku, u kojem je bila uposlena, tokom svađe, prepirke i međusobnog guranja Husi Tahiroviću snažno zarila nož u predio lijevog prsnog koša, nakon čega je napustila objekat.

Kantonalni sud obavezao je Đonlić da za nanesenu duševnu bol isplati po 20.000 KM supruzi, sinu, te kćerki Huse Tahirovića.

U izrečenu kaznu zatvora, bit će uračunato vrijeme provedeno u pritvoru, počev od 13. januara 2019. godine, pa do upućivanja na izdržavanje kazne.

Sanji Đonlić produžen je pritvor do upućivanja na izdržavanje izrečene kazne, o čemu će sud sačiniti posebnu odluku.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije