open-navfaktor-logo
search
Nova epizoda
Veliki preokret u telenoveli "Lionel Messi"
Lionel Messi bi navodno danas mogao obznaniti da ostaje u Barceloni.
03.09.2020. u 08:32
get url
text

Nova je to epizoda telenovele u čijoj glavnoj ulozi je Argentinac. Senzacionalnu vijest donosi Martin Arevalo, argentinski novinar koji je nedavno objavio da je Messi obavijestio katalonski klub da odlazi i da je njegova era na Nou Campu okončana.

- Leo ozbiljno razmatra da ostane u Barceloni do idućeg ljeta i onda je u velikom stilu napusti bez odštete po isteku ugovora. Postoji 90 posto šanse da će Messi ostati u Barceloni - otkrio je Martin Arevalo.

Argentinac je dodao i to da će tu vijest Messi vrlo vjerovatno danas obznaniti svijetu.


Arevalo piše da Messija Barca "doslovno moli da ostane".

- Ovaj četvrtak će dati odgovor na pitanje o Messijevoj budućnosti. Međutim, sada je najizgledniji scenarij, koji se do jučer činio nemogućim, da najbolji fudbaler svijeta ostane u Barceloni do kraja juna 2021. On trenutno najozbiljnije razmatra tu opciju i najbliži je takvoj odluci.

I argentinska emisija "90 minuta" proširila je istu informaciju. Tamo je novinar Marcelo Sottile uvjeren u Messijev ostanak.

- Ljudi od najvećeg Leovog povjerenja javili su mu da je sastanak bio dobar i konstruktivan te je naglo porasla mogućnost da ostane u Barceloni još jednu sezonu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.