open-navfaktor-logo
search
Tragedija
Vatra im progutala kuću, devetočlana porodica ostala bez svega
Vidjela sam kako se kuća počela dimiti i utrčala sam unutra do brata koji je spavao. Uspjela sam ga probuditi, bio je u šoku i kroz vatru smo nekako izašli na dvorište, rekla je Lea (19) iz deveteročlane obitelji Muhar kojoj je u četvrtak u Pisarovini kraj Zagreba izgorjela drvena kuća.
30.04.2021. u 20:36
get url
text

Izgorjelo im je doslovno sve, od ličnih stvari, dokumenata, odjeće i obuće do porodičnih uspomena. Osim što su izgubili kuću, u požaru su im najvjerojatnije stradali pas i mačka. Do njihovih leševa još nisu došli.

- Žena Nataša i ja smo u to vrijeme još bili na poslu, a dio djece bio je u i oko kuće. Odmah sam krenuo doma no vatra je u 15 minuta od kuhinje došla do krova. Vatrogasci su četiri sata gasili i čistili zgarište - kaže otac Srećko (48), prenosi portal 24.sata.hr.

Za sve je najvjerojatnije kriv kvar na frižideru. Policija je obavila uviđaj, no više informacija o svemu će vjerojatno imati tokom subote.

Sedmero djece, od sedam do 24 godine, te njihovi roditelji privremeno su se smjestili kod porodice i prijatelja. I to na čak tri adrese.

Da bi mogli nastaviti živjeti normalan život, porebna im je pomoć dobrih ljudi. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.