open-navfaktor-logo
search
Zaposleno 15 radnika
U Travniku otvorena nova prodavnica Konzum Tron
Konzum je danas otvorio novu prodavnicu Konzum Tron u Travniku na adresi Donje Putićevo bb. Prodavnica se prostire na gotovo 600 kvadratnih metara i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.
01.06.2021. u 13:54
get url
text
Konzum Trom
Konzum Trom

Ponuda obuhvata dnevno svježe i kvalitetno voće i povrće, svježe meso, pekarske i delikatesne proizvoda te osnovne životne namirnice, piće i slatkiše uz značajnu zastupljenost domaćih proizvoda, kao i veliki izbor proizvoda za čišćenje, njegu i higijenu. Dodatnu specifičnost asortimana čine proizvodi Konzumovih trgovačkih marki sa najboljim omjerom cijene i kvaliteta.

{$galerijaFotografija}

U novoj prodavnici Konzum Tron zaposleno je 15 zaposlenika.

- Konzum Tron je četvrta prodavnica koju smo otvorili u ovoj godini. Uporedo sa otvaranjem novih prodavnica, renovirali smo i ponovo otvorili za kupce tri postojeća prodajna objekta. Sretan sam jer smo uprkos neizvjesnim okolnostima nastalim zbog pandemije, ipak uspjeli pripremiti i realizovati veći dio plana širenja naše maloprodajne mreže. Danas smo neposredno prije samog otvorenja Konzuma Tron uz poštivanje epidemioloških mjera ugostili naše partnere dobavljače i zajedno sa njima obišli prodavnicu, a potom dobrodošlicu poželjeli našim kupcima. Vjerujemo da su kupci zadovoljni i da će Konzum Tron biti njihovo novo mjesto ugodne i što je još važnije povoljne kupovine, koje će sa zadovoljstvom redovno posjećivati – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Povodom otvorenja Konzuma Tron najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Značajne uštede kupci su ostvarili uz posebnu akcijsku ponudu kreiranu povodom otvorenja.

Već naredne sedmice Konzum otvara novu prodavnicu u naselju Brnjaci nadomak Kiseljaka, a uskoro i još jedan prodajni objekat u Livnu.

Konzum-Tron2.jpg
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.