Djevojka je upravljala automobilom "peugeot", a u trenutku nesreće u vozilu je bila sama.

Iako je trebinjskoj policiji slučaj prijavljen tek u 22 sata, pretpostavlja se da je nesretna djevojka nastradala mnogo ranije, prije policijskog sata, ali niko nije prolazio ovim dijelom regionalnog puta, koji je slabo frekventan otkako je u blizini izgrađena nova dionica magistralnog puta prema Herceg Novom.

Nesretna djevojka je, prema nezvaničnim informacijama, izgubila kontrolu nad vozilom i njime udarila u nešto ili sletjela s puta upravo na mjestu vozača, dok su kod zadnjeg desnog sjedišta samo ogrebana vrata, a lijeva strana automobila ostala je neoštećena, pišu Nezavisne.

U mjestu Varina Gruda, gdje je Dajana živjela sa roditeljima, mještani su zanijemili od bola, jer su, kako kažu, Cerovine uzorna i fina porodica, koju je ratni vihor donio u Trebinje i ovdje su sagradili kuću.

Dajana je, kako saznajemo od njenih poznanika, rođena sestra pjevačice Verene Cerovine, koja se sa dječjih festivala iz Trebinja otisnula u pjevačke vode, dok je Dajana studirala engleski jezik, a osim sestre, ima još i brata.

Dajana je, prema priči poznanika, poginula na peti rođendan svoga sestrića, čijem se rođenju, prije pet godina, i statusom na svom Facebook profilu jako obradovala.

To je još više ražalostilo sve one koji poznaju tu porodicu zbog tako velike tragedije koji su doživjeli.

Dajana će biti sahranjena 25. marta na groblju Nedavić-Kalinovik, odakle potiču Cerovine, a na ovom groblju će, prema objavi porodice, primati i saučešće na dan sahrane.

U Policijskoj upravi Trebinje, gdje je potvrđena ova nesreća, podsjećaju da su u 2020. godini u saobraćajnim nezgodama smrtno stradala dva lica na području koje operativno pokriva Policijska uprava Trebinje.