open-navfaktor-logo
search
Svjetsko prvenstvo u fudbalu
U Amko komerc marketima ste uvijek na domaćem terenu
web shopa AmkoPod sloganom "U Amko komerc marketima ste uvijek na domaćem terenu" iz Amko komerca najavljuju novu kampanju povodom Svjetskog prvenstva u fudbalu.
23.11.2022. u 09:31
get url
text
Amko komerc
get url
text

Ovo je mjesec dana kada "najvažnija sporedna stvar" na svijetu postaje najvažnija. Kada iz svakog ugla gledamo sve nas podsjeća na fudbal.  Iza svake naše odluke krije se još jedna utakmica koja nas čeka. A u Amko komerc marketima ste uvijek na domaćem terenu.

Snimanje TV spota je održano u supermarketu Amko Bulevar. Sa odlično raspoloženom ekipom statista i glumaca snimanje je bilo pravi show prožet smijehom i svježim idejama koje su nastajale na licu mjesta i nadopunjavale originalni scenarij. Da bi praćenje Svjetskog prvenstva u Kataru, uz društvo vaših najboljih prijatelja izgledalo savršeno, za omiljeno piće i grickalice pobrinuo se Amko komerc. Za pravu navijačku ekipu naručite piće i grickalice online putem web shopa AmkoKorpa platforme ili kupovinu obavite u najbližem marketu Amko.

Smjestite se u udobne naslonjače i pogledajte kako iz perspektive jednog kupca izgleda najvažnija sporedna stvar na svijetu. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.