Teški dani

Tuga u porodici slavnog glumca: U sedam mjeseci izgubili dvoje djece

Objavljeno: 12.11.2019. u 11:30

Prije samo 24 sata Hilaria Baldwin objavljivala je InstaStoryje sa svojim trbuščićem, ali je iste večeri sa svojim fanovima podijelila i tužnu vijest - da je ponovno imala spontani pobačaj

Par se vjenčao 2012. godine, i od tada su dobili četvero djece

Porodica slavnog glumca ponovo prolazi kroz teške dane. Samo sedam mjeseci nakon što su objavili tragičnu vijest da su izgubili dijete, koje su željno iščekivali, glumac Alec Baldwin (61) i njegova 35-godišnja supruga Hilaria suočili su se sa istim problemom.

Lijepa Hilaria je u četvrtom mjesecu nove trudnoće ponovo doživjela spontani pobačaj i izgubila dijete koje je silno željela. Navodno je trebala roditi djevojčicu. Oni već imaju četvero djece, ali jako žele još proširiti porodicu.

Prije samo 24 sata Hilaria je objavljivala InstaStoryje sa svojim trbuščićem, ali je iste večeri sa svojim fanovima podijelila i tužnu vijest - da je ponovno imala spontani pobačaj. Otišla je na redovni ginekološki pregled bez ikakvih slutnji ili očekivanja da će nešto poći po zlu, a kući se vratila lomljenog srca.

- Tužni smo jer smo upravo saznali da je naša beba preminula sa samo četiri mjeseca. Također, želim da znate da, iako možda sada nismo dobro - bit ćemo - napisala je Hilaria na Instagramu.

Par se vjenčao 2012. godine, i od tada su dobili četvero djece. Glumac ima i 23-godišnju kćerku Ireland, koju je dobio sa Kim Basinger.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije