Obustava saobraćaja

Trolejbusi u vrijeme vikenda neće saobraćati od Dobrinje do Skenderije

Objavljeno: 09.11.2018. u 15:41

Zbog radova na dislociranju skretnice na kontaktnoj mreži u kružnoj raskrsnici Hrasno od 05 sati u subotu, (10. 11. 2018. godine) do 12 sati u nedjelju neće saobraćati trolejbusi od Dobrinje do Skenderije

Radovi će se odvijati na kružnom toku u Hrasnom

Obavještavamo korisnike javnog gradskog prijevoza da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog radova na dislociranju skretnice (na kontaktnoj mreži) u kružnoj raskrsnici Hrasno od 05 sati u subotu, (10. 11. 2018. godine) do 12 sati u nedjelju neće raditi trolejbusi od Dobrinje do Skenderije, pa će doći do sljedećih izmijena u odvijanju javnog gradskog prijevoza:

Trolejbuski saobraćaj će biti u funkciji na relacijama Trg Austrije – Jezreo i Dobrinja – Depo trolejbusa, dok na ostalom dijelu trase naće biti u funkciji.

Većim brojem vozila u saobraćaju bit će pojačane tramvajska linija 3 Baščaršija – Ilidža i autobuska linija 31 Nedžarići – Dobrinja.

Vrijeme izmjene režima saobraćaja trajat će do završetka radova, navodi se u saopćenju GRAS-a.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije