open-navfaktor-logo
search
PLBiH
Tri meča u subotu, tri u nedjelju, četiri utakmice na malim ekranima
Tri duela zakazana su za subotu, a tri za nedjelju
07.11.2018. u 11:34
get url
text

Narednog vikenda igraju se mečevi 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Derbi kola igra se pod Bijelim brijegom u Mostaru, gdje Zrinjski u subotu od 16.30 sati dočekuje lidera prvenstva, ekipu Sarajeva.

Husref Musemić protiv Zrinjskog ne može računati na pet igrača: Šabanovića, Rahmanovića, Tatara, Stanojevića i Crepulju, dok u ekipi aktuelnog prvaka BiH zbog ssuspenzije neće biti Marina Galića.

Utakmicu iz Mostara prenosi Moja TV.

Zvijezda 09 apsolutni je hit ovog dijela prvenstva. Ekipa Darka Nestorovića igra kao preporođena, uvezala je četiri pobjede i pobjegla s dna tabele. Priliku za novi uspjeh Zvijezda ima u subotu, kada u Ugljeviku gostuje Čelik. Susret prenosi BHT1.

U subotu još igraju Mladost i Radnik.

Tri meča na programu su u nedjelju.

Sloboda od 14.30 sati (Moja TV) na Tušnju dočekuje Široki Brijeg. Trener Tuzlaka Zlatan Nalić ne može računati na kartonirane Vukliša, Ignjatovića i Barabana, dok gosti nemaju problema sa "žuticom".

U istom terminu igraju GOŠK i Krupa, a kolo će zatvoriti Željezničar i Tuzla City susretom na Grbavici od 16.30 sati. Duel, po običaju, prenosi Moja TV. Milomir Odović ne može računati na Bakrača i Osmankovića, kao ni Bogičevića i Blagojevića, koje je klup suspendovao.

Rezultati by SofaScore

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.