open-navfaktor-logo
search
Vremenska prognoza
Tokom dana oblačno, navečer moguća kiša
U večernjim satima kiša se očekuju u Hercegovini, zapadnoj, jugozapadnoj i djelimično centralnoj Bosni, Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i jugoistočni
24.11.2018. u 08:16
get url
text

Jutros je u Bosni i Hercegovini bilo pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje na sjeverozapadu je registrovana i slaba kiša.

Temperature zraka u 07 sati: Bjelašnica 0 stepeni, Ivan Sedlo, Sarajevo, Sokolac, Srebrenica i Tuzla 2, Bihać, Bugojno i Livno 3, Bijeljina, Gradačac i Zvornik 4, Doboj, Sanski Most i Široki Brijeg 5, Banja Luka, Brčko i Prijedor 6, Mostar 7, Trebinje 9, Neum 12 stepeni. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 948 milibara, za 6 milibara je viši od normalnog i sporo opada.

Danas će u našoj zemlji preovladavati pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana povremeno i ponegdje je moguća slaba rosulja. U večernjim satima kiša se očekuju u Hercegovini, zapadnoj, jugozapadnoj i djelimično centralnoj Bosni, Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura zraka od 9 do 15, na jugu od 13 do 17 stepeni.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima je moguća slaba kiša. Najviša dnevna temperatura oko 11 stepeni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.