open-navfaktor-logo
search
Ima teške povrede
Supruga Čedomira Jovanovića direktorica klinike u kojoj je pretukao vlasnika
Pretraga podataka Agencije za privredne registre pokazuje da je zakonski zastupnik "Food and Fizio" centra na adresi gde je Čedomir Jovanović napao D.I. - Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića.
18.07.2020. u 21:34
get url
text

Prema podacima Agencije za privredne registre, kao vlasnik "Food and Fizio Centra" vodi se preduzeće Centar za društveno učešće u zdravlju "Food to Health", čiji je zakonski zastupnik ponovo – Jelena Jovanović.

VEZANI TEKST-Čedomir Jovanović reketom istukao vlasnika privatne klinike

"Food and Fizio Centar" je preduzeće registrovano na adresi Milutina Milankovića 1, na Novom Beogradu, što je upravo i adresa na kojoj se oko 17 sati odigrao incident u kome je, kako je za Nova.rs rekao pravni zastupnik ovog centar Dejan Dubajić, učestvovao Čedomir Jovanović, lider LDP i bivši republički zastupnik, piše Nova.rs.

- Odmah sam pozvao policiju i došao. Moj klijent ima teške tjelesne povrede, po glavi i po rukama. Upravo krećemo u Urgentni centar da se te povrede saniraju, da se rane zašiju i da imamo tačan ljekarski izvještaj - rekao je Dubajić za Novu.rs.

Podsjećamo, Čedomir Jovanović pretukao je danas na Novom Beogradu D.I. vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.