open-navfaktor-logo
search
Bezvremenska odjeća
Šta djevojka treba imati u ormaru do 21. godine života
Što smo stariji sve se češće javlja potreba ulaganja novca u odjevne kombinacije za koje znamo da nikada ne izlaze iz mode
15.05.2019. u 08:14
get url
text

Većina djevojaka voli pratiti modne trendove i svake sezone osvježavati ormar novim komadima odjeće. Međutim, što smo stariji, sve se češće javlja potreba ulaganja novca u odjevne kombinacije za koje znamo da nikada ne izlaze iz mode.

Dizajneri su sastavili spisak komada odjeće koja je uvijek u trendu, a koje bi svaka djevojka trebala imati u svom ormaru do 21. godine života:

{$galerijaFotografija}

Teksas jakna

Odgovara svakoj modnoj kombinaciji. Odlična je za prohladne ljetnje noći, prelazni period tokom jeseni, pa čak i kao dodatni sloj zimi.

Baletanke

Baletanke su odličan izbor kada želite obuti nešto ženstvenije od patika, ali niste raspoloženi za štikle. Možete ih kombinirati uz farmerice, šorc, suknje ili haljine.

Crni blejzer

Blejzer koji odlično stoji vašoj građi nešto je što apsolutno svaka djevojka treba imati. U njemu ćete odlično izgledati kada jednog dana krenete na praksu ili posao.

Brushalter po mjeri

Ništa bez savršenog brushaltera. Probajte različite oblike i veličine sve dok ne pronađete onaj u kojem ćete se osjećati odlično. Ako vam brushalter, kojeg imate, smeta i jedva čekate da ga skinete kada se vratite kući, te ako ostavlja tragove na koži, onda on definitivno nije za vas. Izbjegavajte bijele brushaltere, jer se vide ispod bijele majice. Zamijenite ih onim boje kože.

Bijela široka majica

Ovo je idealan modni komad za svaku djevojku. Nosit ćete je stalno. Uz helanke i patike za trčanje, kada želite da vam bude udobno, ili uz farmerice i kožnu jaknu kada idete do grada, a nemate vremena osmisliti idealan outfit.

Torba koja ide uz sve

Želite ih u svakoj boji i nikad ih nije dosta. Prije svega, važno je pronaći onu u neutralnoj boji (kao što je crna ili krem), koju možete uklopiti uz apsolutno svaki outfit.

Crne plitke čizme

Crne plitk čizme sa manjom štiklom podići će svaku kombinaciju na viši nivo. Važno je samo pronaći model koji će vam biti udoban I kada ste cijeli dan na nogama.

Kožna jakna

Kožna jakna vjerovatno nikada neće izaći iz mode. Uz nju čak i obična bijela majica i farmerice izgledaju cool.

Udobne patike

Ništa ne može zamijeniti udobne patike. Bez njih ne možete na trening, a dobro će doći i tokom tmurnih dana kada samo želite obući široku duks-majicu.

Košulja od džinsa

Možete je kombinirati sa mnogim odjevnim predmetima. Manje je elegantna od obične bijele košulje i laganija od džins jakne.

Klasične farmerice

Još nešto što ćete nositi stalno u raznim prilikama i uz različite modne dodatke. Potrudite se da nađete one koje će vam odlično stajati.

Upečatljiva ogrlica

Ovaj mali dodatak upotpunit će i najobičniju kombinaciju.

Crne helanke

Bez obzira da li ste krenuli na trening, fakultet, do drugarice ili jednostavno planirate uživati uz omiljenu seriju ispred televizora, helanke će uvijek biti odličan odabir.

Štikle

U ormaru trebate imati barem jedna par štikli. Možda nisu udobne kao patike ili baletanke, ali nijedna obuće ne može ih zamijeniti. Najbolji izbor su crne klasične cipele sa visokom petom.

Mala crna haljina

Možete je odjenuti na svaku vrstu zabave, od proslave rođendana, izlaska sa prijateljicama, dečkom, do neke proslave na poslu, naravno, ako nije previše kratka.

detalj14.jpg
1 od 14
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.