Predsjednik kluba i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević naglasio je važnu ulogu sponzora i privrednika koji potpomažu klub i zahvalio na njihovoj kontinuiranoj podršci koja traje godinama.

- Široki ne bi bio tu gdje je da nema vas. Ovim putem čestitam i ostalim sportskim klubovima koji su postigli rezultate u Širokom Brijegu, ali i u pojedinačnim sportovima. Ovim putem čestitam i Nogometnom klubu Posušje na ulasku u Premijer ligu i želim im uspjeha u budućem takmičenju, te čestitam i Rukometnom klubu Izviđač koji je prvak BiH - rekao je Kraljević.

Dodao je kako je razvoj sporta kao društvene djelatnosti u zajednici iznimno važan, istaknuvši da je Grad Široki Brijeg stvorio dobre uvjete kako bi mladi ljudi dobili priliku pokazati svoj talent.

- Oni su to i pokazali svojim rezultatima koji se potvrđuju iz godine u godinu. Tu smo da svi zajedno radimo i da stvari guramo naprijed, te da naši nogometaši i naš Široki Brijeg i dalje igra važnu ulogu u svakoj sezoni - poručio je Kraljević.

Ovogodišnja "Plava noć" organizovana je u skladu s epidemiološkim mjerama. Na svečanoj večeri bile su mnoge javne i privatne osobe, kao i predstavnici svih razina vlasti u BiH koji su svojim prilogom omogućili nastavak uspješnog rada, kako seniorske ekipe, tako i škole nogometa NK Široki Brijeg.

Svečanoj večeri u Širokom Brijegu prisustvovali su i braća Zdravko i Zoran Mamić.