open-navfaktor-logo
search
Opća sprdnja
Sarajlija na Facebooku: Odoh na ćevape, pa punog stomaka srušiti Dodika
Na društvenim mrežama pojedini bh. građani prave šegu ponukani napisima srbijanskih medija
05.10.2018. u 16:20
get url
text

Srbijanski mediji uporno forsiraju priču da navijači iz Sarajeva planiraju napraviti haos na večerašnjem protestu u Banjoj Luci "Pravda za Davida", te tako srušiti predsjednika RS-a Milorada Dodika.

Na društvenim mrežama stoga pojedini bh. građani prave šegu te "najavljuju" haos u Banjoj Luci na različite načine. Alo.rs je, međutim, sve shvatio "preozbiljno" pa tako mrtvi-hladni šegu prenose kao ozbiljnu prijetnju Dodiku i sigurnosti u Banjoj Luci.

Prenose tako i poruku Adija Ibrahimovića, "jednog od vođa navijača Željezničara" koji je na Facebooku "najavio" nerede.

- Noćas će biti pakao, noćas će biti ludnica - napisao je Ibrahimović uz priloženu fotografiju sa limenkom u ruci.

Nešto kasnije objavio je još jednu fotografiju iz banjalučke ćevabdžinice, sprdajući se kako se Dodik ne može rušiti praznog stomaka.

Adi Ibrahimović sa prijateljem "na ćevapima"

Alo.rs se pribojava da "opozicija, njene pristalice, šovinisti i mrzitelji Srba i svega srpskog, očigledno žele da naprave novi 'Peti oktobar', ovog puta u Banjoj Luci".

Podsjetimo, srbijanski mediji proteklih su dana pisali i o navodnim autobusima koji parkirani čekaju navijače sarajevskih klubova kako bi u Banjoj Luci napravili nerede, no takve autobuse niko u Sarajevu, na lokaciji koja se spominjala, nije vidio.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.