open-navfaktor-logo
search
Klupska legenda
Safet Sušić u timu sa Zlatanom Ibrahimovićem
Mjesto među velikanima kluba iz Pariza našao je i nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i istinska igračka legenda PSG-a Safet Sušić
26.10.2018. u 13:35
get url
text
Safet Sušić
Safet Sušić

Fudbaleri Paris Saint-Germaina poslije deset odigranih utakimica u Ligue 1 imaju maksimalnih 30 bodova i zauzimaju lidersku poziciju.

Ovog vikenda aktuelni prvaci Francuske igraju veliki derbi na gostovanju kod Olympiqe Marseillea, koji za njima već zaostaje velikih 11 bodova.

Prema kvotama koje je ponudio MOZZART gosti iz PSG-a pripala je uloga favorita u nedjeljnom derbiju 11. kola francuske Ligue 1. Kvota na pobjedu Svetaca iznosi 1.60, dok je kvota na trijumf Marseillea veoma visoka i iznos 6.00. MOZZART je za remi ljutih rivala pondio kvotu 4.50. U ponudi MOZZARTA još je niz kladioničarskih za predstojeći duel dva velikana francuskog fudbala, a pogledati ih možete OVDJE.

Duel velikih rivala uvijek je poseban povod medijima u Francuskoj, a ugledni France Football, koji inače dodjeljuje Zlatnu loptu, sastavio je idealni tim kluba sa Parka Prinčeva svih vremena.

Mjesto među velikanima kluba iz Pariza našao je i nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i istinska igračka legenda PSG-a Safet Sušić.

Najbolji tim u historiji Svetaca čine: Lama; Pilorget, Silva, Ricardo; Rai, Verratti, Fernandez, Sušić; Pauleta, Ibrahimović i Cavani.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.