open-navfaktor-logo
search
Anegdota
Rider otkrio: Koliko mu je novca nudio Shaq za obračun s Bryantom?
Nekadašnji NBA igrač Isaiah Rider u podcastu All The Smoke ispričao je anegdotu koja najbolje objašnjava veliko rivalstvo koje je vladalo između timskih kolega Shaquillea O'Neala i Kobea Bryanta dok su nosili dres Los Angeles Lakersa.
12.04.2020. u 12:00
get url
text

Rider je do dolaska u Lakerse 2000. u više navrata pokazao sklonost ispadima i sukobima, a lucidni Shaq odmah je smislio način da čovjeka takve reputacije iskoristi u "obračunu" s Bryantom.

- Kad sam došao u Lakerse, Shaq mi je rekao da me u ormariću u svlačionici čeka 10.000 dolara ako se potučem s Kobeom. Bilo je to na treći dan priprema. Mislio sam da se šali, a on je nastavio: "Tamo je 10.000 u novčanicama od jednog dolara. Ako se ikad zakačiš s njim i odradiš svoje, uzmi to". Nisam mogao vjerovati. Kakvi luđaci, pomislio sam. Ali znam da bih istog trena izletio iz ekipe da sam stavio ruku na tog čovjeka - ispričao je Rider.

Shaq i pokojni Kobe imali su velikih nesuglasica u osam godina koje su zajedno proveli s Lakersima i iako su zajedno osvojili tri naslova prvaka, nisu se voljeli. Kad su obojica završila karijere, stavili su nesuglasice po strani, pomirili se i postali veliki prijatelji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.