open-navfaktor-logo
search
Srbijanska TV Happy
Ratko Mladić uživo na TV-u: Pozdrav Voji, Komunističkoj partiji i čuvajte se NATO-a
Pozdrav za Pavela i neka Rusija otvori oči šta ovaj NATO hoće, šire se ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili, poručio je za kraj ratni zločinac Ratko Mladić
16.11.2018. u 13:44
get url
text

Ratni zločinac Ratko Mladić javio se uživo u program srbijanske televizije Happy putem telefona, a nakon što ga je iz TV studija pozvao sin Darko Mladić. U studiju je bio Vojislav Šešelj, predsjednik Srpske radikanle stranke, kao i  član ruske Dume Pavel Dorohin. Mladić se odmah na poziv javio na telefon a potom je pozdravio goste i domaćina emisije Milomira Marića.

- Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe - rekao je.

Šešelja je pozvao da ga obiđe, kako bi igrali šaha. 

- Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga posljednji put tukao sedam naprema jedan. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova "kosovka djevojka" i loše je prošao - rekao je zločinac Mladić, a potom je nastavio obraćati se Šešelju:

- Pozdravljam i tvog sina, da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene - rekao je.

Članu ruske Dume Pavelu obratio se na ruskom. 

- Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, Ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka Rusija otvori oči šta ovaj NATO hoće, šire se ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili - poručio je za kraj ratni zločinac Ratko Mladić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.