Privredna komora Federacije Bosne i Hercegovine večeras je svečano obilježila 20 godina rada. Potpredsjednik te institucije Mirsad Jašarspahić je kazao da je puno projekata Privredna komora FBiH uradila sa svojim članicama i udruženjima tokom 20 godina.

Stoga večerašnji jubilej je upriličen da bi, kako je kazao, zahvalili svim članicama na dosadašnjoj potpori i ukazanom povjerenju koje je rezultiralo velikim uspjesima.

- Naš najveći uspjeh je u tome što su nas firme prepoznale da za njih radimo. Njihovo priznanje je nama najbolji pokazatelj da dobro radimo i da smo dio njihovih projekata – kazao je Jašarspahić u izjavi za Fenu.

Zato smo željeli, dodao je, večeras s našim najznačajnijim članicama, partnerima, Skupštinom firmi, da se okupimo kao porodica i da proslavimo, jer, istakao je, svi živimo život razvoja privrede i svi smo rame uz rame, u svim njihovim uspjesima, problemima, borbama, inicijativama.

Predsjednik Privredne komore FBiH Marko Šantić članicama i partnerima poželio sreću i uspjeh, s nadom da će i dalje sarađivati, zajedno graditi poslovni ambijent, onakav kakav zaslužuju ljudi i njihove firme.