open-navfaktor-logo
search
Vrijeme danas
Prijepodne sunčano i hladno, poslijepodne naoblačenje
Uz povremeno izraženiju naoblaku i nešto niže temperature, moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje, nervoze, dekoncentracije, reumatskih bolova, nesanice
28.10.2019. u 08:07
get url
text

Danas će u našoj zemlji preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne na sjeveru zemlje i po kotlinama u centralnim i istočnim područjima bit će magle. Od poslijepodnevnih sati postepeno povećanje oblačnosti sa sjeverozapada.

Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između jedan i šest stepeni Celzijusa, na jugu zemlje do 12. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka oko pet, a najviša dnevna oko 21 stepen Celzijusa. Biometeorološke prilike djelimično će se pokvariti, izraženije na sjeveru zemlje, kao posljedica približavanja promjene vremena.

Uz povremeno izraženiju naoblaku i nešto niže temperature, moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje, nervoze, dekoncentracije, reumatskih bolova, nesanice.

Sa dolaskom noći opća slika dodatno će se pogoršati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.