Ponedjeljak, 15.08.2022.

Predsjednik UEFA-e još jednom potvrdio da je veliki prijatelj bh. fudbala

Dolaskom u BiH Slovenac je i ovoga puta potvrdio da je veliki prijatelj našeg Saveza, te da će N/FSBiH i dalje imati podršku UEFA-e u važnim projektima

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine danas je svečano otvorio novu zgradu. Svečanosti u bivšoj zgradi Geodetskog zavoda prisustvovao je veliki broj zvanica, a novo sjedište krovne kuće bh. fudbala zajedno sa predsjednikom N/FSBiH Elvedinom Begićem otvorio je Aleksander Čeferin, prvi čovjek Evropske fudbalske federacije.

Dolaskom u Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu Slovenac je i ovoga puta potvrdio da je veliki prijatelj našeg Saveza, te da će N/FSBiH i dalje imati podršku UEFA-e u važnim projektima.

Osim predjesnika UEFA-e, svečanosti otvaranja nove zgrade N/FSBiH, prisustvovao je i prvi čovjek FS Crne Gore Dejan Savićević, kao i brojne delegacije zemalja iz okruženja ali i ličnosti iz političkog i javnog života naše zemlje.

U nastavku pogledajte najzanimljivije detalje sa press konferencije na kojoj su dva predsjednika odgovarala na novinarska pitanja:

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh