Kao iz najboljih dana

Potez Serene Williams o kojem će se dugo pričati

Objavljeno: 10.07.2019. u 17:40

Da je na najboljem putu do svoje prepoznatljivosti iz najboljih dana, Serena je pokazala monstruoznim retern winnerom protiv servisa koji je išao brzinom 222 kilometra na sat

FOTO: TWITTER

Britanski teniser Andy Murray i američka teniserka Serena Williams jedan su od nazvučniji miješanih parova na ovogodišnjem izdanju Wimbledona.

Bivši pobjednici i brojevi jedan na tri su pobjede od osvajanja titule pobjednika u svom prvom zajedničkom nastupu.

U drugom nastupu bili su bolji od Francuza Fabricea Martina i Amerikanke Raquel Atawo sa 7:5, 6:3, a susret je obilježila nevjerojatna Serena Williams s pregršt sjajnih poteza.

On je samo nekoliko sati ranije izborila polufinale u pojedinačnoj konkurenciji, a nakon toga otkrila da se konačno u potpunosti može posvetiti tenisu i da je to razlog njezine odlične igre.

Da je na najboljem putu do svoje prepoznatljivosti iz najboljih dana, Serena je pokazala monstruoznim retern winnerom protiv servisa koji je išao brzinom 222 kilometra na sat!

Ova situacija desila se u samoj završnici prvog seta, i to na servisu francuskog tenisera, koji je poznat po brzini svog početnog udarca.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije