open-navfaktor-logo
search
14 pogodaka
Pogledajte sve golove s utakmica četvrtog kola Premijer lige BiH
Na pet utakmica četvrtog kola Premijer lige Bosne ih Hercegovine postignuto je 14 pogodaka, dok je šesti meč između Olimpika i Sarajeva odgođeno zbog nastupa Bordo tima u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
17.08.2020. u 13:51
get url
text

Čak polovina golova u protekloj rundi domaćeg šampionata postignuta je na susretu između Mladosti i Tuzla Cityja, a gosti su Doboju kod Kaknja slavili 5:2.


Četvrtu pobjedu u ovoj sezoni upisao je Željezničar. Izabranici Amara Osima s 2:0 su slavili u Tuzli protiv Slobode i tako ostali na maksimalnom bodovnom učinku, ponajviše zahvaljujući maestralnim asistencijama kapitena Plavih Semira Štilića.


Velež je nakon gostujućeg remija protiv Širokog Brijega na svom stadionu u Vrapčićima porazio Krupu 2:0, što je bila druga ovosezonska pobjeda za fudbalere Feđe Dudića.


Derbi kola između Borca i Zrinjskog i nije opravdao taj epitet. Banjalučani su na kraju trijumfovali s 1:0, a pobjednika je odlučio gol Stojana Vranješa iz pete minute meča.


U posljednjem susretu četvrtog kola bodove su podijelili Radnik i Široki Brijeg (1:1), a ova utakmica ostat će upamćena kao prva koja je na Gradskom stadionu u Bijeljini odigrana pod svjetlošću reflektora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.