open-navfaktor-logo
search
Transfermarkt
Pjanić najskuplji Zmaj, Džeko peti, skok Ahmedhodžića
Najskuplji reprezentativac Bosne i Hercegovine prema posljednjem ažuriranju cijena specijaliziranog portala Transfermarkt.de je Miralem Pjanić.
15.10.2021. u 12:55
get url
text

Fudbaler Barcelone na posudbi u Bešiktašu vrijedi 18 miliona eura i u odnosu na juni 2021. njegova vrijednost niža je za dva miliona eura.

Tržišna vrijednost pala je i Ermedinu Demiroviću. Golgeter Freiburga je u junu ove godine vrijedio 12, a sada devet miliona eura. On je drugi najskuplji Zmaj.

Slijedi Rade Krunić iz Milana s cijenom od šest miliona eura, vrijedi istaknuti da su cijene fudbalera iz Serie A ostale netaknute od juna ove godine.

Šest miliona eura vrijedi Anel Ahmedhodžić, član Malmea koji je u odnosu na sredinu ove godine skuplji za dva miliona eura. On je najskuplji defanzivac kojeg u rosteru ima selektor BiH Ivaylo Petev.

Edin Džeko je sa vrijednošču od četiri miliona eura peti najskuplji Zmaj prema portalu Transfermarkt.de.

Iza Dijamanta su Amer Gojak (3,8 miliona eura), Sead Kolašinac (3,5 miliona eura), Amir Hadžiahmetović, Smail Prevljak (3 miliona eura), Gojko Cimirot, Dennis Hadžikadunić (2,5 miliona eura), Sanjin Prcić, Luka Menalo (2 miliona eura)...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.