open-navfaktor-logo
search
Predsjednik Reala
Perez ultimatum za PSG, Mbappe želi znati svoju budućnost do odlaska na pripreme reprezentacije
Kraj prelaznog roka ozbiljno se primakao, a o zvaničnog dogovora i potvrde transfera Kyliana Mbappea iz Paris Saint-Germaina u Real Madrid još nema ništa.
28.08.2021. u 15:10
get url
text
get url
text

Iako su pojedini mediji u Španiji i Francuskoj pisali kako je bogati vlasnik kluba iz Pariza odlučio Nasser Al-Khelaifi odlučio prihvatiti ponudu od 170 miliona eura, uz još deset miliona eura kroz različite bonuse, Mbappe je i dalje fudbaler PSG-a.

VEZANI TEKST - PSG prihvatio ponudu Reala za Mbappea, poznato koliko će Kraljevi platiti za sjajnog napadača

Prelazni rok se završava u utorak 31. augusta, a Le Parisien piše kako su Kraljevi postavili rok PSG-u da danas ili najdalje sutra prihvate ponudu koju su dobili.

Marca navodi kako je Florentino Perez želi sve ubrzati kako bi se transfer na vrijeme realizovao i kako zbog nekih dodatnih odgoda cijeli posao ne bi propao. Navodno, jer PSG-u poručio da prihvate ponudu ili će na novu čekati do 1. januara.

Dva tima pregovaraju, no navodno sam fudbaler želi da zna svoju budućnost prije nego se u ponedjeljak priključi pripremama fudbalske reprezentacije Francuske koja već 1. septembra igra meč kvalifikacija za SP 2022 sa selekcijom Bosne i Hercegovine.

Iako ga je pozvao za tri utakmice (BiH, Ukrajina, Finska), selektor Didier Deschamps je kazao kako imati obzira prema Mbappeu ukoliko bude neophodno da realizira svoj transfer.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.